For værksteder

Login til Medlemssiden

Vil du vide mere om at være AutoMester værksted?

Bliv AutoMester

Stenslag - hvad gør jeg?

Det er altid super ærgerligt at opleve et stenslag på din forrude – men heldigvis behøver du ikke nødvendigvis at erstatte hele ruden. Det afhænger helt og aldeles af, hvor den irriterende sten har forsøgt at trænge ind.

Del på

Stenslag Hvad Siger Loven Hd

Forårssolen varmer og giver masser af ny energi. Den tørrer også på vejbanerne. Derfor kan sand og grus fra vinteren blive lidt mere levende og rulle rundt på kørebanen, inden det meste forsvinder ud i rabatten.

Samtidig rykker vejvæsenet ud med grus og asfalt for at udbedre frosthuller, bortskyllede rabatter og andre vinterskader.

Når du oplever et stenslag eller en revne i din forrude, er det vigtigt at få det tjekket af en mekaniker så hurtigt som muligt. En tidlig reparation af et stenslag kan forhindre behovet for at udskifte hele ruden. Din lokale AutoMester har ekspertisen til at vurdere, om din forrude kan repareres eller skal udskiftes.

Der gælder også særlige regler for skader, afhængigt af om de opstår inden for eller uden for dit synsfelt, som normalt dækkes af vinduesviskerne.

Spørg din AutoMester mekaniker – han eller hun kan hjælpe dig.

Book tid ved dit nærmeste værksted

Book tid
Book Tid Large 2X

Flere tips og tricks

Trustpilot