For værksteder

Login til Medlemssiden

Vil du vide mere om at være AutoMester værksted?

Bliv AutoMester
Fabriksgaranti Top Banner 1600X432

AutoMesters garantier

På alle AutoMesters værksteder servicerer og reparerer vi bilen efter bilfabrikkernes forskrifter og anvender reservedele af tilsvarende kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken.

Læs herunder om, hvorfor du bevarer bilens fabriksgaranti i garantiperioden, og at vi giver 3 års garanti på alle nye reservedele. 

Bevar Fabriksgarantien Ikon 500X250

Bevar bilens fabriksgaranti

Hos AutoMester kan du aflevere din nye bil til service og samtidig beholde fabriksgarantien. Alle vores værksteder er certificerede og servicerer bilen efter bilfabrikkernes forskrifter. Vi opfylder alle krav – og du bevarer fabriksgarantien.

Garanti Reservedele Ikon 500X250

3 års garanti på alle nye reservedele

På alle AutoMester værkstederne bruger vi reservedele, der er af tilsvarende kvalitet, som din bil er "født" med og vi giver dig 3 års garanti på alle nye reservedele.

Dækgaranti Bridgestone Fri Grå 500X250

3 års udvidet garanti på dæk

AutoMester tilbyder en unik udvidet 3 års garanti på Bridgestone dæk. Garantien dækker fabriksfejl. Derudover er du sikret, hvis dækket punkterer. Kan hullet ikke lappes, erstatter vi dækket med et nyt.

Som AutoMester fordelskunde får du også 3 års udvidet garanti på dækmærkerne Continental, Firestone, Michelin og Pirelli.

Dokumentation for udført arbejde og biltekniske data

AutoMester dokumenterer selvfølgelig de udførte serviceeftersyn. Vi har adgang til bilteknisk data, vi stempler bilens servicehæfte, og du får udleveret et serviceskema som bekræfter, at serviceeftersynet er udført ifølge fabrikkens forskrifter samt en udspecificeret faktura.

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Trustpilot