For værksteder

Login til Medlemssiden

Vil du vide mere om at være AutoMester værksted?

Bliv AutoMester

Bliv AutoMester

Er dit værksted klar til fremtiden?

- det er vi!

Automester Enkelt Og Lokalt Centeredimage Medium 984X560

AutoMester - Enkelt og lokalt

AutoMester er Danmarks største kæde af frie værksteder. Vi vil ikke kun være Danmarks største kæde, men vores ambition er også at være forbrugerens foretrukne valg. Det gør vi blandt andet ved at uddanne vores mekanikere og følge med i udviklingen inden for teknologi, digitalisering og bæredygtighed. Samtidig ønsker vi at være helt tæt på vores kunder og deres bil ved at være til stede over hele landet.

Markedsleder 584X714 Flexibleheight

Vi er markedsleder

En stor analyse viser, at AutoMester ligger forrest i den frie branche

 • Vi har den højeste kendskabsgrad i branchen på 81,6%
 • Vi har den største synlighed
 • Vi er forbrugerens mest foretrukne værksted
 • AutoMester ligger forrest, når det drejer sig om opfattelse af bl.a. et kvalitetsværksted, et værksted, man kan have tillid til og et værksted, hvor man får god og personlig service

Som en del af AutoMester får du desuden: 

 • Massiv landsdækkende markedsføring og hjælp til din lokale markedsføring
 • Mere end 160 millioner eksponeringer i tv, radio og SoMe i 2023
 • Højeste score på Trustpilot baseret på flest anmeldelser

 

Fællesskab. Netværk. Sparring.

Vil du være en del af nedenstående fordele?

 • Danmarks største værkstedskæde med ca. 400 værksteder
 • Loyalitetsskabende kundeklub med næsten 70.000 medlemmer
 • Gratis bilteknisk support
 • Vi tiltrækker lærlinge med lærlingeklubben Young Mechanics CLUB
 • AutoMester Erhverv, hvor du har mulighed for at reparere og servicere erhvervsbiler
 • Vi hjælper med markedsføring, online support, drift, optimering og udvikling af din forretning
 • Stort netværk og sparring med flere hundrede værkstedskollegaer
Automester E+ 2 Fullwidth 1600X854

AutoMester E+: Et ekstra plus til dit værksted

Som en del af AutoMester E+ får du: 

 • Tiltrækning af nye kunder med ekstra fokus på bæredygtighed, digitalisering og bekvemmelighed samt el- og hybridbiler
 • Et værksted med en høj standard
 • Obligatorisk E+ Vejhjælp, der giver dig loyale kunder
 • Samarbejde med Plant et Træ om skovplantning i Danmark
Læs mere om AutoMester E+
Dk Au2center Til Hjemmesiden

Værksted tilsluttede sig AutoMester og øgede omsætningen markant

For barndomsvennerne Jimmi Olsen og Ronni Stang gik deres drengedrøm i opfyldelse for 5 år siden, da de sammen overtog DK-Au2Center i Nørre Alslev på Falster. Allerede da de slog dørene op, vidste de, at de ville være en del af AutoMester for at stå stærkt i en bilbranche i udvikling.

“Vi er jo i en branche, hvor det går virkelig stærkt, og det kan ellers godt være svært at følge med. Jeg tror ikke, at man kan lave biler mere om fem år, hvis man ikke er villig til at følge med udviklingen og lære nyt. Og dér har vi en kæde i ryggen, der tilbyder os de nødvendige efteruddannelser, så vi har kompetencerne til at stå i spidsen af branchen i dag - men også om fem år,” siger Jimmi Olsen.

DK-Au2Center blev en del af AutoMester i 2021 og skiftede derefter skiltene ud på facaden. Dog er det ikke kun på muren, at der er sket et skifte: “Vi havde meget at lave før, men vi har fået ekstremt travlt nu. Vi har øget vores omsætning over hele linjen, og det har nok noget at gøre med de flotte skilte og medlemskab af AutoMester-kæden. Vi har virkelig kunne mærke, at vi tiltrækker nye kunder, der allerede træder ind ad døren med en tillid til os, fordi vi har AutoMester i ryggen.”

Læs hele historien om DK-Au2Center her.

Til Hjemmesiden

Værksted tilsluttede sig kæde for at sikre fremtiden og fik flere kunder

Henrik Petersen, der er indehaver af H-biler, er sikker på, at fremtiden tilhører kæderne. For ham giver et større brand sikkerhed for både værkstedet og kunderne, og så kan han godt lide at være en del af et forpligtende fællesskab: “Der ligger en sikkerhed i det for mig. Jeg tror, at hvis man kigger frem, skal du være en del af en kæde for at klare dig. Du kan ikke klare dig alene i dag - det er markedet simpelthen for hårdt til. Hvis du ikke investerer i din virksomhed, så overlever du ikke,” fortæller han.

Henrik Petersen har altid være overbevist om, at værkstedet skulle være en del af en større kæde, og da han gik i gang med at undersøge, hvem det skulle være, faldt valget på AutoMester: “De har noget fantastisk reklamemateriale. Det hold, der sidder bag, er utroligt gode til at servicere os, og så er jeg voldsomt glad for de markedsføringsmuligheder, de stiller til rådighed,” siger han og fortsætter: “Men de erhvervsaftaler, de går ud og laver, er altafgørende for mig - det gør de virkelig fantastisk. Med AutoMester sidder jeg med nogle mennesker, der rent faktisk sørger for, at vi som værksted har noget at lave.”

Læs hele historien om H-Biler her.

Louis Til Hjemmeside

Quick Autoservice skiftede værkstedskæde og fik bl.a. flere erhvervsaftaler

I hjertet af København ligger Quick Autoservice. Værkstedsejer Louis Wael startede selv værkstedet for mere end 20 år siden, men for fem år siden valgte han at skifte kæde: “I fem år har jeg ikke fortrudt det én eneste gang. Det har altid bare fungeret. For mine kunder er AutoMester-stemplet et bevis på den kvalitet, vi leverer hos os. Det er noget, der betyder meget,” fortæller Louis Wael. 

Louis har stor gavn af de erhvervaftaler, der bliver indgået i AutoMester: Jeg har rigtig meget gavn af de erhvervsaftaler, der bliver lavet igennem AutoMester. Det jeg virkelig godt kan lide ved AutoMester er, at hvis der kommer en ny aftale ind, så bliver jeg kontaktet og spurgt om, hvad jeg synes om den, før der skrives under. Det er der, jeg tænker “wauw”, fortæller den erfarne værkstedsleder.

Læs hele historien om Quick Autoservice her.

Lyder det som noget for dig?

Så kontakt en af vores konsulenter allerede i dag.

Kontakt

Trustpilot