Fabriksgaranti og AutoMester

november 18, 2016
Del på:

Mange med helt ny bil har sikkert stillet sig dette spørgsmål: Kan jeg få serviceret og samtidig beholde min bils fabriksgaranti på et AutoMester værksted? Svaret er JA.

Friheden til selv at vælge værksted.
Du har, i henhold til gældende EU-regel* mulighed for at få din bil serviceret på et AutoMester værksted i garantiperioden og samtidig beholde fabriksgarantien. Hos AutoMester servicerer og reparerer vi bilen efter bilfabrikkernes forskrifter og anvender reservedele af tilsvarende kvalitet som bilen er leveret med fra fabrikken og opfylder dermed kravene jf. EU-reglementet.

Reservedele og biltekniske data.
På alle AutoMester værkstederne bruger vi reservedele, der er af tilsvarende kvalitet, som din bil er "født" med. Derudover får du 3 års garanti på reservedelene. Alle AutoMester værksteder har desuden adgang til biltekniske data, så du er sikret at din bil bliver serviceret fuldstændig som bilfabrikkerne kræver for at fabriksgarantien kan opretholdes.

Dokumentation for udført arbejde.
For at bevare fabriksgarantien skal du kunne dokumentere, at du har overholdt de pligtige serviceeftersyn. Hos AutoMester sørger vi for at stemple dit servicehæfte samt at du får udleveret et serviceskema som bekræfter, at serviceeftersynet er udført ifølge fabrikkens forskrifter samt en udspecificeret faktura.

* Ophævelse af EU Gruppefritagelsesforordningen.

Læs også Forbrugerombudsmandens afgørelse i den såkaldte Nissan sag.

http://www.forbrugerombudsmanden.dk/find-sager/markedsfoeringsloven/sager-efter-markedsfoeringsloven/kontraktvilkaar/nyvognsgaranti/

Del på:
Populære blog artikler
Populære tags