For værksteder

Login til Medlemssiden

Vil du vide mere om at være AutoMester værksted?

Bliv AutoMester

Fabriksgaranti og AutoMester

Hvis du ejer en helt ny bil, undrer du måske dig over dette spørgsmål: Kan jeg få min bil serviceret og stadig opretholde min fabriksgaranti på et AutoMester værksted? Svaret er JA.

Del på

Skærmbillede 2023 10 30 Kl. 11.09.40

Friheden til selv at vælge værksted
Du har, i henhold til gældende EU-regel* mulighed for at få din bil serviceret på et AutoMester værksted i garantiperioden og samtidig beholde fabriksgarantien. Hos AutoMester udfører vi bilens service og reparationer i overensstemmelse med bilfabrikkernes forskrifter og anvender reservedele af samme kvalitet som dem, der oprindeligt blev brugt ved fabriksfremstillingen. Dette sikrer, at din bil opfylder kravene jf. EU-reglementet.

Reservedele og biltekniske data
På alle AutoMester værksteder bruger vi kun reservedele af en kvalitet, der svarer nøjagtigt til det, din bil blev "født" med. Vi giver dig desuden en imponerende 3-års garanti på alle vores reservedele. Samtidig har samtlige AutoMester værksteder adgang til biltekniske data, hvilket sikrer, at din bil serviceres i præcis overensstemmelse med bilfabrikkernes krav for at opretholde fabriksgarantien.

Dokumentation for udført arbejde
For at bevare din fabriksgaranti er det afgørende at kunne dokumentere, at du har overholdt alle påkrævede serviceeftersyn. Hos AutoMester sørger vi for at stemple dit servicehæfte samt at du får udleveret et serviceskema som bekræfter, at serviceeftersynet er udført ifølge fabrikkens forskrifter samt en udspecificeret faktura.

* Ophævelse af EU Gruppefritagelsesforordningen.

Læs også Forbrugerombudsmandens afgørelse i den såkaldte Nissan sag.

http://www.forbrugerombudsmanden.dk/find-sager/markedsfoeringsloven/sager-efter-markedsfoeringsloven/kontraktvilkaar/nyvognsgaranti/

Flere tips og tricks

Trustpilot