Udnyt tiden

Vores værksteder følger de nødvendige retningslinier for at begrænse COVID-19, som gør det trygt for dig at få din bil på værksted.

Du vil derfor bl.a. opleve følgende på vores værksteder:
• Vi undgår håndtryk
• Vi holder afstand
• Vi ikke tager imod kontanter
• Værkstedet tilbyder at hente og bringe din bil
• Rat, gearknop, håndtag, bilnøgler m.m. sprittes af inden aflevering

Kontakt dit lokale værksted og hør mere.

KONTAKT DIT LOKALE VÆRKSTED

AutoMester rangerer som nummer 1 i kategorien Autoværksted med en TrustScore på 4,9 ud af 5.

AutoMester er kåret som Årets Værkstedskæde ved Auto Awards.

Kører du stadig på vinterdæk?

Kom ind til dit lokale AutoMester værksted og få skiftet til sommerdæk. Vi giver dig også gerne et rigtig godt tilbud på nye sommerdæk.

FIND DIT LOKALE VÆRKSTED HER

Bliv FordelsKunde

Bliv medlem af AutoMesters FordelsKlub og få 5% bonus samt ekstra kundefordele - både på vores værksteder men også hos vores mange FordelsPartnere.

LÆS MERE OG BLIV MEDLEM

VINDER af Årets Tiltag

Når du booker et serviceeftersyn hos et af vores AutoMester E+ værksteder, er du samtidig med til at plante et træ. Sammen med organisationen Plant et Træ sørger vi for at reducere vores kunders CO2-aftryk. Vinder af Årets Tiltag ved Auto Awards.

Nyt koncept - AutoMester E+

AutoMester E+ er et nyt koncept hos AutoMester, der handler om at gøre hverdagen lettere for vores kunder og samtidig sikre bæredygtighed og servicering af fremtidens bilpark.

Miljøhensyn begynder på dit autoværksted

Hos AutoMester sørger vores værksteder for, at det miljøfarlige affald altid bliver forsvarligt håndteret. Derfor arbejder vi sammen med de bedste miljøaffaldsfirmaer i branchen, så vi sikrer korrekt håndtering af f.eks. spildolie, batterier, defekte reservedele og dæk.

 

Vores kunder elsker os!

 

 

 


Vi tilbyder

AutoMester AutoHjælp i hele Danmark og Europa

Med AutoMester AutoHjælp, er du ikke kun sikret bugsering af din bil i Danmark, men faktisk i hele Europa. Fra kun 450,- kr. pr. år.

AutoMester KontoKort og Billån

Vi tilbyder AutoMester KontoKort til finansiering af værkstedsydelser og AutoMester Billån til finansiering af ny bil.

3 års garanti på reservedele

AutoMester giver altid 3 års garanti på alle nye reservedele, som vi sætter i bilen. Det giver dig den ekstra tryghed.

AutoMester NedbrudsForsikring

AutoMester NedbrudsForsikring dækker de fleste bilisters behov, uanset om du er privatbilist eller erhvervsbilist.

Dæk med 3 års garanti

AutoMester tilbyder en unik udvidet 3 års garanti på Bridgestone dæk. Den dækker fabriksfejl, eller hvis dækket punkterer.

Forsikringsskader

Vi tilbyder reparation af alle typer skader, lige fra stenslag til reparation af større trafikskader på biler til private.

AutoMester FordelsKlub
giver dig masser af fordele

Som medlem af AutoMesters FordelsKlub får du 5% bonus på værkstedsregningen samt adgang til din bil/bilers optjente bonus og data, værkstedstransaktioner samt specielle tilbud kun til FordelsKunder.

Bliv AutoMester FordelsKunde – helt gratis.

 

TILMELD DIG

Allerede FordelsKunde - log ind her

 
 

Hent vores FordelsKunde App og få gode tilbud, nyheder, tips og tricks til din bil - lige ved hånden.

Tilmeld AutoMester Nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips og inspiration.

Når du tilmelder dig AutoMesters nyhedsbrev, giver du samtidig din tilladelse til, at AutoMester Danmark må sende dig målrettede e-mails med tilbud inden for service, reparationer, tilbehør, tips og konkurrencer samt invitationer til aktiviteter og events.

Du kan til en hver tid afmelde via et link i bunden af nyhedsbrevene. Når du tilmelder dig AutoMesters nyhedsbrev, afgiver du nogle personoplysninger som navn og e-mail. Personoplysningerne anvendes til at administrere din nyhedsbrevstilmelding. Du kan læse mere om behandling af personoplysninger her: automester.dk/personoplysninger

AutoMesters magasin

Bedre Kørende

I dette magasin kan du læse om, hvad vores værksteder gør for miljøet, som er et af tidens varmeste emner. Du kan også teste dig selv og se, om du kan bestå en teoriprøve - og så kan du læse om et helt andet emne, nemlig sex, som vi har talt med sexolog Joan Ørting om. Endelig er magasinet også fyldt med tips og gode råd omkring vinterkørsel, lovgivning, så du undgår bøder samt en masse tilbud fra vores FordelsPartnere.

LÆS BEDRE KØRENDE

Book tid

- når det passer dig

Udvalgte AutoMester værksteder har allerede nu mulighed for online booking – flere og flere kommer løbende til. Har din lokale AutoMester endnu ikke online booking, kan du selvfølgelig altid booke din tid som du plejer via telefon, mail eller personlig kontakt.

 

BOOK TID

 Gælder udvalgte værksteder