Vil du bevare fabriksgarantien, når bilen skal til service?

Så' det AutoMester

Hos os bevarer du fabriksgarantien ved service efter fabrikkens forskrifter - og så taler du direkte med den mekaniker, der servicerer din bil.

LÆS MERE

Bliv FordelsKunde

Bliv medlem af AutoMesters FordelsKlub og få 5% bonus samt ekstra kundefordele - både på vores værksteder men også hos vores mange FordelsPartnere.

LÆS MERE OG BLIV MEDLEM

Gør alt lidt lettere med en serviceaftale

En serviceaftale eller service- og reparationsaftale på din bil fungerer som et almindeligt abonnement, hvor du får udgifterne fordelt pr. måned ud over året og ikke mærker dem så meget.

Klub for unge lærlinge i autobranchen

Young Mechanics CLUB er en eksklusiv klub for AutoMesters lærlinge. Initiativet er taget for at gøre det mere attraktivt at uddanne sig i autobranchen.

AutoMester E+

AutoMester E+ er et koncept hos AutoMester, der handler om at gøre hverdagen lettere for vores kunder og samtidig sikre bæredygtighed og servicering af fremtidens bilpark.

 

Vi elsker, når vores kunder er tilfredse!

 

 

Læs vores blog med tips og gode råd


Vi tilbyder

AutoMester AutoHjælp i hele Danmark og Europa

Med AutoMester AutoHjælp, er du ikke kun sikret bugsering af din bil i Danmark, men faktisk i hele Europa. Fra kun 450,- kr. pr. år.

AutoMester KontoKort og Billån

Vi tilbyder AutoMester KontoKort til finansiering af værkstedsydelser og AutoMester Billån til finansiering af ny bil.

3 års garanti på reservedele

AutoMester giver altid 3 års garanti på alle nye reservedele, som vi sætter i bilen. Det giver dig den ekstra tryghed.

Dæk med 3 års garanti

AutoMester tilbyder en unik udvidet 3 års garanti på Bridgestone dæk. Den dækker fabriksfejl, eller hvis dækket punkterer.

Forsikringsskader

Vi tilbyder reparation af alle typer skader, lige fra stenslag til reparation af større trafikskader på biler til private.

Serviceaftale

En serviceaftale på din bil fungerer som et almindeligt abonnement, hvor du får udgifterne fordelt pr. måned ud over året.

AutoMester FordelsKlub
giver dig masser af fordele

Som medlem af AutoMesters FordelsKlub får du 5% bonus på værkstedsregningen samt adgang til din bils optjente bonus og data, værkstedstransaktioner samt specielle tilbud kun til FordelsKunder.

Bliv AutoMester FordelsKunde – helt gratis.

TILMELD DIG

Allerede FordelsKunde - log ind her

AutoMesters magasin

Bedre Kørende

I denne udgave af AutoMesters magasin, er der både faglige artikler om dash cam, om sommerdæk - og om vores FordelsKlub, som har fået endnu flere fordele. Og så kan du også læse en stor artikel om sangeren Jakob Sveistrup, teste sig selv i parkerings- og standsningsregler og få tips til sommerferien.

Læs om alt dette og meget mere i dette nummer af Bedre Kørende.

LÆS BEDRE KØRENDE

Tilmeld AutoMester Nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips og inspiration.

Når du tilmelder dig AutoMesters nyhedsbrev, giver du samtidig din tilladelse til, at AutoMester Danmark må sende dig målrettede e-mails med tilbud inden for service, reparationer, tilbehør, tips og konkurrencer samt invitationer til aktiviteter og events.

Du kan til en hver tid afmelde via et link i bunden af nyhedsbrevene. Når du tilmelder dig AutoMesters nyhedsbrev, afgiver du nogle personoplysninger som navn og e-mail. Personoplysningerne anvendes til at administrere din nyhedsbrevstilmelding. Du kan læse mere om behandling af personoplysninger her: automester.dk/personoplysninger