For værksteder

Login til Medlemssiden

Vil du vide mere om at være AutoMester værksted?

Bliv AutoMester
Young Mechanics CLUB Top Banner

Young Mechanics CLUB

Klub for unge lærlinge i autobranchen

Young Mechanics CLUB er en eksklusiv klub for AutoMesters lærlinge.

Lærlingene får tilbudt spændende events og en lukket Facebook-gruppe med information, konkurrencer og ikke mindst mulighed for dialog med hinanden.

Faglige events er en tilbagevendende begivenhed i Young Mechanics CLUB, hvor lærlingene kommer til at møde spændende mennesker fra bilverdenen, får faglig inspiration og mulighed for at opbygge et stort netværk, der kan følge dem i deres videre karriere.

Initiativet er taget for at gøre det mere attraktivt at uddanne sig i autobranchen.

Lærlingeevents

Young Mechanics CLUB Event 2023

Knap 150 mekanikerlærlinge og andre unge fra AutoMester-værksteder fra hele landet deltog på vores faglige og sociale dag på Skjern Tekniske Skole, da AutoMester afholdt det årlige Young Mechanics CLUB event den 20. september 2023.

Programmet var spækket med læring, sjov, netværk og spændende foredrag fra blandt andet politiet og High on Cars.

Young Mechanics CLUB Event 2022

Over 100 mekanikerlærlinge deltog på vores faglige og sociale dag på Egeskov Slot, hvor AutoMester afholdt det årlige Young Mechanics CLUB event den 10. maj 2022.

Dagen bød både på quiz i de smukke rammer, moment- og hjulskiftekonkurrencer med Skjern Tekniske Skole samt underholdende foredrag med High on Cars.

Young Mechanics CLUB Event 2021

Se filmen fra vores event, som blev afholdt i maj 2021, hvor 60 unge lærlinge deltog i Young Mechanics CLUB eventet, der var fordelt over 3 dage.

Event-dagen bød på faglig viden om autobranchen, performancekørsel i el-biler og gokart Grand Prix. Dagen blev afsluttet med rundvisning ved FTZ, der er Danmarks største leverandør af reservedele til autobranchen samt foredrag med tidligere racerkører John Nielsen.

Sammen Skaber Vi Remtiden Ymc

Facebook-gruppe

I den lukkede Facebook-gruppe kan lærlingene netværke videre og holde kontakten til de kolleger og måske endda nye venner, de får ved at mødes til klubbens events. Desuden vil vi fra hovedkontoret løbende udsende nyheder, konkurrencer og meget mere i gruppen.

Ymca

Vi har vundet Årets Tiltag

I november 2022 vandt vi prisen for Årets Tiltag for vores lærlingeklub til Auto Awards. Young Mechanics CLUB er et vigtigt tiltag, hvor formålet er at gøre det mere attraktivt at uddanne sig i autobranchen og hjælpe med at skabe netværk og sociale relationer i kæden på tværs af landet.

Trustpilot