Lokale autoværksteder med store fordele

Når du vælger din lokale AutoMester til at servicere og reparere din bil, så vælger du på samme tid Danmarks største netværk af dygtige mekanikere. Faktisk er din lokale AutoMester ét af over 400 frie selvstændige AutoMester værksteder i Danmark.

For dig betyder det, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder, da netop vores størrelse giver din lokale AutoMester mulighed for løbende efteruddannelse på de nyeste teknologier. Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang.

 

AutoMester fylder rundt

I 30 år har vi været til at finde i dit lokalområde, så der altid er et værksted i nærheden af dig. Med 30 års erfaring i bagagerummet er der sket meget for AutoMester, men kernen er den samme som fra starten: Direkte kontakt mellem kunde og mekaniker helt ude i det nære.

LÆS MERE

Enkelt og lokalt  

Hos AutoMester taler du direkte med dem, der ordner din bil. Vi sørger for, at du forstår, hvorfor vi reparerer de ting, vi gør.

Vi har over 400 værksteder med flere end 1.100 dedikerede mekanikere, så der er altid et værksted i nærheden af dig.

Vi er eksperter for dig – så behøver du nemlig ikke være det

Hos os behøver du ikke være ekspert i biler. Det er vi for dig. Vores dygtige mekanikere har ekspertise og viden til at sørge for, at din bil hurtigt bliver køreklar igen. Derudover kan du med fordel blive medlem af vores AutoMester FordelsKlub – så sørger vi også for, at du altid har overblik over din bil, hvornår den sidst har været til syn og meget mere.

Din tid er vigtig

Vi ved godt, at du gerne vil have din bil klar hurtigst muligt. Fordi AutoMester er en del af en større koncern, har værkstedet mulighed for levering af reservedele 4-8 gange i døgnet. På den måde kan du hurtigt få din bil tilbage på vejen. 

Vi værner om miljøet

Hos AutoMester værner vi om miljøet. Alle vores tryksager som plakater og brochurer bliver derfor altid trykt på miljøvenligt papir og vores vandflasker er lavet af 50% genbrugsplast - til gavn for dig og miljøet.

Hos AutoMester sørger vores værksteder for, at det miljøfarlige affald altid bliver forsvarligt håndteret. Derfor arbejder vi sammen med de bedste miljøaffaldsfirmaer i branchen, så vi sikrer korrekt håndtering af f.eks. spildolie, batterier, defekte reservedele og dæk.

LÆS MERE OM HVAD VI GØR FOR MILJØET

CO2 neutral hjemmeside

Hjemmesider udleder CO2, da der bruges strøm på de besøgendes computere og skærme samt på serverne, der hoster hjemmesiden. Hos AutoMester Danmark har vi valgt at støtte op omkring CO2-reduktion ved at gøre vores hjemmeside CO2 neutral. Så når CO2 udledningen er beregnet for hjemmesiden, laves en tilsvarende milløforbedring, som opgjort i sparet CO2, svarer til hjemmesidens CO2 udledning. På den måde skabes balance for miljøet.

Læs om initiativerne og hvordan vi bidrager til CO2-reduktioner.

LÆS MERE

Klub for unge lærlinge i autobranchen

Young Mechanics CLUB er en klub og event for lærlinge i AutoMester. Initiativet er taget for at gøre det mere attraktivt at uddanne sig i autobranchen.

LÆS MERE

Vinder af Årets Tiltag!

AutoMester har vundet prisen for Årets Tiltag til Auto Awards i 2022 for vores Young Mechanics CLUB for lærlinge i AutoMester.

Vi vandt prisen som Årets Værkstedskæde ved Auto Awards i 2019 og igen i 2020/21. I 2020/21 vandt AutoMester også prisen for Årets Markedsføringskampagne, som fokuserede på nærvær, gennemsigtighed og tillid.