Lokale autoværksteder med store fordele

Når du vælger din lokale AutoMester til at servicere og reparere din bil, så vælger du på samme tid Danmarks største netværk af dygtige mekanikere. Faktisk er din lokale AutoMester ét af over 420 AutoMester værksteder i Danmark.

For dig betyder det, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder, da netop vores størrelse giver din lokale AutoMester mulighed for løbende efteruddannelse på de nyeste teknologier. Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang. Og hos AutoMester bevarer du din bils fabriksgaranti, uanset hvor du har købt din nye bil.

 

Din tid er vigtig

Vi ved godt, at du gerne vil have din bil klar hurtigst muligt. Fordi AutoMester er en del af en større koncern, har værkstedet mulighed for levering af reservedele 4-8 gange i døgnet. På den måde kan du hurtigt få din bil tilbage på vejen. 

Vi er eksperter for dig – så behøver du nemlig ikke være det

Hos os behøver du ikke være ekspert i biler. Det er vi for dig. Vores dygtige mekanikere har ekspertise og viden til at sørge for, at din bil hurtigt bliver køreklar igen. Derudover kan du med fordel blive medlem af vores AutoMester FordelsKlub – så sørger vi også for, at du altid har overblik over din bil, hvornår den sidst har været til syn og meget mere.

Bedre kørende  

Siden vi først så dagens lys i 1993, er der sket meget. Bilerne er meget anderledes og vi er vokset til Danmarks største værkstedskæde med over 420 værksteder og er flere end 1.100 dedikerede mekanikere. Vores fokus på dig og din bil har dog ikke ændret sig. I dag, ligesom dengang, arbejder vi hver dag på at blive dygtigere til at servicere dig og din bil. Vi uddanner os og lærer nyt for, at du kan blive bedre kørende.


Job hos AutoMester

Hvis du har lyst til at søge job hos et af vores værksteder, er du velkommen til at sende en ansøgning direkte til værkstedet. Du finder værkstedernes kontaktinformation her.

Det, der kendetegner vores medarbejdere, er, at de løbende er under uddannelse for at følge med i udviklingen inden for branchen. AutoMester har egne kursusforløb, så der vil være mulighed for at mødes med andre AutoMester kollegaer og udveksle erfaringer.

Vores værksteder er altid interesserede i at høre fra dig, hvis du gerne vil i lære som mekaniker. AutoMester har egne kurser, så du kommer på skolebænken sammen med andre AutoMester-værksteder. Du finder værkstedernes kontaktinformation her.

Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning til AutoMesters hovedkontor, skal ansøgningen sendes til AutoMesters moderselskab FTZ: Send uopfordret ansøgning.

Vi ser frem til at høre fra dig!