Lokale autoværksteder med store fordele

Når du vælger din lokale AutoMester til at servicere og reparere din bil, så vælger du på samme tid Danmarks største netværk af dygtige mekanikere. Faktisk er din lokale AutoMester ét af over 400 frie selvstændige AutoMester værksteder i Danmark.

For dig betyder det, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder, da netop vores størrelse giver din lokale AutoMester mulighed for løbende efteruddannelse på de nyeste teknologier. Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang.

 

AutoMester er Årets Værkstedskæde!

Vi er utrolig stolte over for anden gang i træk at vinde prisen som Årets Værkstedskæde ved Auto Awards 20/21.

AutoMester vandt også prisen for Årets Markedsføringskampagne, som fokuserer på nærvær, gennemsigtighed og tillid.

Enkelt og lokalt  

Hos AutoMester taler du direkte med dem, der ordner din bil. Vi sørger for, at du forstår, hvorfor vi reparerer de ting, vi gør.

Vi har over 400 værksteder med flere end 1.100 dedikerede mekanikere, så der er altid et værksted i nærheden af dig.

Vi er eksperter for dig – så behøver du nemlig ikke være det

Hos os behøver du ikke være ekspert i biler. Det er vi for dig. Vores dygtige mekanikere har ekspertise og viden til at sørge for, at din bil hurtigt bliver køreklar igen. Derudover kan du med fordel blive medlem af vores AutoMester FordelsKlub – så sørger vi også for, at du altid har overblik over din bil, hvornår den sidst har været til syn og meget mere.

Din tid er vigtig

Vi ved godt, at du gerne vil have din bil klar hurtigst muligt. Fordi AutoMester er en del af en større koncern, har værkstedet mulighed for levering af reservedele 4-8 gange i døgnet. På den måde kan du hurtigt få din bil tilbage på vejen. 

Vi værner om miljøet

Hos AutoMester værner vi om miljøet. Alle vores tryksager som plakater og brochurer bliver derfor altid trykt på miljøvenligt papir og vores vandflasker er lavet af 50% genbrugsplast - til gavn for dig og miljøet.

Hos AutoMester sørger vores værksteder for, at det miljøfarlige affald altid bliver forsvarligt håndteret. Derfor arbejder vi sammen med de bedste miljøaffaldsfirmaer i branchen, så vi sikrer korrekt håndtering af f.eks. spildolie, batterier, defekte reservedele og dæk.

LÆS MERE OM HVAD VI GØR FOR MILJØET

CO2 neutral hjemmeside

Hjemmesider udleder CO2, da der bruges strøm på de besøgendes computere og skærme samt på serverne, der hoster hjemmesiden. Hos AutoMester Danmark har vi valgt at støtte op omkring CO2-reduktion ved at gøre vores hjemmeside CO2 neutral. Så når CO2 udledningen er beregnet for hjemmesiden, laves en tilsvarende milløforbedring, som opgjort i sparet CO2, svarer til hjemmesidens CO2 udledning. På den måde skabes balance for miljøet.

Læs om initiativerne og hvordan vi bidrager til CO2-reduktioner.

LÆS MERE

Klub for unge lærlinge i autobranchen

Young Mechanics Club er en klub og event for lærlinge i AutoMester. Initiativet er taget for at gøre det mere attraktivt at uddanne sig i autobranchen.

LÆS MERE

Job hos AutoMester

Hvis du har lyst til at søge job hos et af vores værksteder, er du velkommen til at sende en ansøgning direkte til værkstedet. Du finder værkstedernes kontaktinformation her.

Det, der kendetegner vores medarbejdere, er, at de løbende er under uddannelse for at følge med i udviklingen inden for branchen. AutoMester har egne kursusforløb, så der vil være mulighed for at mødes med andre AutoMester kollegaer og udveksle erfaringer.

Vores værksteder er altid interesserede i at høre fra dig, hvis du gerne vil i lære som mekaniker. AutoMester har egne kurser, så du kommer på skolebænken sammen med andre AutoMester-værksteder. Du finder værkstedernes kontaktinformation her.

Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning til AutoMesters hovedkontor, skal ansøgningen sendes til AutoMesters moderselskab FTZ: Send uopfordret ansøgning.

Vi ser frem til at høre fra dig!