Som landets største autoværkstedskæde vil AutoMester gå forrest for at passe bedre på jorden. Der bliver allerede gjort meget på vores værksteder i miljøets tjeneste, men nu skal bilernes udledning af CO2 reduceres, ligesom fremtidens biler skal i fokus.

Derfor har vi lanceret AutoMester E+, som er et koncept hos AutoMester, der handler om at gøre hverdagen lettere for vores kunder og samtidig sikre bæredygtighed og servicering af fremtidens bilpark.

FIND DIT NÆRMESTE E+ VÆRKSTED

Grønne tiltag og bekvemmelighed

E+ konceptet fokuserer på bæredygtighed og miljø samt at gøre det mere bekvemt at være kunde.

Det grønne E står blandt andet for el- og hybridbiler, e-handel og energibevidsthed – og plusset fortæller, at du på et AutoMester E+ værksted altid har mulighed for ydelser som:

FIND DIT NÆRMESTE E+ VÆRKSTED

Serviceeftersyn jf. fabrikkens forskrifter inkl. E+ Vejhjælp

Når du får lavet et serviceeftersyn på din bil efter fabrikkens forskrifter, så medfølger 1 års E+ Vejhjælp. Du bevarer fabriksgarantien på din bil og er altid sikret, hvis uheldet skulle være ude og du har brug for assistance. 

LÆS MERE

Plant et træ ved serviceeftersyn

Hver gang vores kunder får udført et serviceeftersyn hos et af vores E+ værksteder, så giver vi et bidrag til Plant et Træ i Danmark, der svarer til, at der kan plantes et træ pr. serviceeftersyn.

Takket være vores kunder har AutoMester E+ i samarbejde med Plant et Træ været med til at plante undervisningsskove i Danmark og flere er på vej.

LÆS MERE

Gør hverdagen lettere med et serviceaftale til din bil

En serviceaftale eller service- og reparationsaftale på din bil fungerer som et almindeligt abonnement, hvor du får udgifterne fordelt pr. måned ud over året og ikke mærker dem så meget.

LÆS MERE

Lad os gøre din bil lidt grønnere – her og nu!

Miljøet lider, fordi vi udleder for meget CO2, og bilerne har en del af skylden. Bilproducenterne arbejder på højtryk for at udvikle nye og mere CO2 neutrale brændstofmotorer samt mere effektive el- og hybridbiler. Men der kommer til at gå en årrække, inden vi alle sammen kører rundt i miljøvenlige biler. Heldigvis er der en række ting, du selv kan gøre for at køre lidt mere miljøvenligt i din bil – allerede i dag.

5 TING DU KAN GØRE HER OG NU

El-ladestandere

I takt med, at markedet for biler med alternative drivmidler som el og hybrid stiger, vil vores AutoMester E+ værksteder ligeledes investere i el-ladestandere, for at forbedre infrastrukturen i Danmark og gøre vores til, at danskerne kan køre bæredygtigt ind i fremtiden.