E+ er et helt nyt koncept hos AutoMester, der handler om at gøre hverdagen lettere for vores kunder og samtidig sikre bæredygtighed og servicering af fremtidens bilpark. 

FIND DIT NÆRMESTE E+ VÆRKSTED

Fuld gennemsigtighed

AutoMester har eksisteret siden 1993 og er med mere end 420 værksteder, Danmarks største værkstedskæde. Vores slogan - Enkelt og lokalt - handler om, at du som kunde hos os, har fuld gennemsigtighed, når din bil er i vores hænder. Du taler med den, der reparerer din bil og det er enkelt at booke tid hos os. Vi gennemgår gerne fakturaen med dig når du henter bilen – og vi ringer altid, hvis der skal laves noget ekstra.

Endvidere bidrager vi med handel, uddannelse og udvikling i det lokalsamfund, både du og vi er en del af – og vi er altid lige i nærheden.

Vi sætter bæredygtighed og miljø i højsædet og sørger for sortering af miljøaffaldet på vores værksteder, så mest muligt kan blive genanvendt.

Læs om hvad vi allerede gør for miljøet og hvorfor der står miljøomkostninger på din regning.

BETYDNING AF MILJØTILLÆG PÅ DIN REGNING

Grønne tiltag og convenience

Flere af vores værksteder har valgt at investere yderligere i grønne tiltag og convenience for forbrugerne. Dette under navnet AutoMester E+.

Disse værksteder tilbyder altid:

  • Service og reparation af el- og hybridbiler
  • Vejledning om bæredygtig kørsel og miljøforbedringer på din bil
  • Service- og reparationsaftaler
  • FordelsKlub, hvor du bl.a. optjener 5% i bonus
  • Hente-/bringeservice
  • Hjulopbevaring (dækhotel)
  • Online booking

Lad os gøre din bil lidt grønnere – her og nu!

Miljøet lider, fordi vi udleder for meget CO2, og bilerne har en del af skylden. Bilproducenterne arbejder på højtryk for at udvikle nye og mere CO2 neutrale brændstofmotorer samt mere effektive el- og hybridbiler. Men der kommer til at gå en årrække, inden vi alle sammen kører rundt i miljøvenlige biler. Heldigvis er der en række ting, du selv kan gøre for at køre lidt mere miljøvenligt i din bil – allerede i dag.

5 TING DU KAN GØRE HER OG NU

El-ladestandere og el-/hybridlånebiler

I takt med, at markedet for biler med alternative drivmidler som el og hybrid stiger, vil vores AutoMester E+ værksteder ligeledes investere i el-ladestandere og el-/hybridlånebiler. Begge del for at forbedre infrastrukturen i Danmark og gøre vores til, at danskerne kan køre bæredygtigt ind i fremtiden.