For værksteder

Login til Medlemssiden

Vil du vide mere om at være AutoMester værksted?

Bliv AutoMester
Topbillede Hjulskifte

Sommerdæk

Lad os skifte dine dæk

Værkstedskæden AutoMester er lokalt forankret – med vores knap 400 værksteder er der altid et nær dig.

Vi har konkurrencedygtige priser på både hjulskifte og nye dæk, og vi rådgiver gerne om den bedste dækløsning for din bil og budget.

Vi forhandler både sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk og vi giver 3 års udvidet garanti på Bridgestone, Continental*, Firestone*, Michelin* og Pirelli* dæk.

Bestil tid til dækskifte hos din lokale AutoMester.

* Kræver medlemsskab af AutoMester FordelsKlub. Tilmeld dig gratis her.

Dæk Parasol 500X500

Kend forskel på sommer- og vinterdæk

Er du i tvivl om, hvad forskellen er på sommer- og vinterdæk, og hvornår du skal skifte?

Sommerdæk er bedst til den varmere årstid, da deres gummiblanding er tilpasset de lidt højere temperaturer. De er designet til at sikre korte bremselængder og optimal brændstoføkonomi.

Vinterdæk er fremstillet af en gummiblanding, der bevarer sin fleksibilitet, når temperaturen falder. Som en tommelfingerregel skal man skifte til vinterdæk, når temperaturen er under 7 grader. 

Dækstørrelse Tal Og Loadindeks

Se hvordan du finder dækstørrelsen på din bil

Er du i tvivl om dækkenes størrelse på din bil, kan du i vores tips og tricks se, hvordan du selv aflæser dækkets størrelse og alder.

Automester Udvidet Dæk Garanti

AutoMester giver 3 års udvidet garanti på dæk

Vi giver altid 3 års udvidet garanti på Bridgestone dæk, og er du fordelskunde får du også udvidet garanti på Continental, Firestone, Michelin og Pirelli dæk.

Garantien dækker fabriksfejl og sikrer dig, hvis dækket punkterer f.eks. ved påkørsel af kantsten, huller i vejen, glasskår, søm m.m. Kan hullet ikke lappes, erstatter vi dækket med et nyt.

Hvis du ikke allerede er medlem af AutoMester FordelsKlub, kan du tilmelde dig via linket herunder eller kig ind på dit lokale AutoMester værkstedet, så hjælper de dig.

Trustpilot