Lad os skifte dine hjul

Værkstedskæden AutoMester er lokalt forankret – med vores over 400 værksteder er der altid et nær dig.

Vi har konkurrencedygtige priser på både hjulskifte og nye dæk og vi rådgiver gerne om den bedste dækløsning for din bil og budget.

Vi forhandler både sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk og vi giver 3 års udvidet garanti på Bridgestone, Continental*, Firestone*, Michelin* og Pirelli* dæk.

Bestil tid til dækskifte hos din lokale AutoMester.

KONTAKT DIN LOKALE AUTOMESTER

* Kræver medlemsskab af AutoMesters FordelsKlub. Tilmeld dig gratis her.

Vores kunder elsker os!

 

 

Kend forskel på sommer- og vinterdæk

Er du i tvivl om, hvad forskellen er på sommer- og vinterdæk, og hvornår du skal skifte?

Sommerdæk er bedst til den varmere årstid, da deres gummiblanding er tilpasset de lidt højere temperaturer. De er designet til at sikre korte bremselængder og optimal brændstoføkonomi.

Vinterdæk er fremstillet af en gummiblanding, der bevarer sin fleksibilitet, når temperaturen falder. Som en tommelfingerregel skal man skifte til vinterdæk, når temperaturen er under 7 grader. 

FIND DEN RETTE DÆKTYPE TIL DIN BIL

Se hvordan du finder dækstørrelsen på din bil

Er du i tvivl om dækkenes størrelse på din bil, kan du i vores blog se, hvordan du selv aflæser dækkets størrelse og alder.

SE HVORDAN

AutoMester giver 3 års udvidet garanti på dæk

Vi giver altid 3 års udvidet garanti på Bridgestone dæk og er du FordelsKunde får du også udvidet garanti på Continental, Firestone, Michelin og Pirelli dæk.

Garantien dækker fabriksfejl og sikrer dig, hvis dækket punkterer f.eks. ved påkørsel af kantsten, huller i vejen, glasskår, søm m.m. Kan hullet ikke lappes, erstatter vi dækket med et nyt.

Hvis du ikke allerede er AutoMester FordelsKunde, kan du tilmelde dig via linket herunder eller kig ind på dit lokale AutoMester værkstedet, så hjælper de dig.

BLIV FORDELSKUNDE