For værksteder

Login til Medlemssiden

Vil du vide mere om at være AutoMester værksted?

Bliv AutoMester
Top Banner Lyskilder 1600X432

Lyskilder

Se bedre i den mørke tid

Det er vintertid og mørket har lagt sig over landet. Det betyder, at mange af os kører til og fra arbejde, uddannelse m.v. i mørke.

Hos dit AutoMester værksted kan du få hjælp og rådgivning til at finde de bedste autopærer til din bil. Oftest kan lyset forbedres markant med f.eks. Philips pærer som X-tremeVision, der øger sigtbarheden og WhiteVision ultra, som giver et skarpt hvidt lys.

Kontakt din lokale AutoMester og få et tilbud på nye pærer inkl. montering til din bil. Vi har altid konkurrencedygtige priser.

Skift Pærer TV 584X512

Skift altid pærer parvis

I slutningen af en pæres levetid giver den et svagere, mere ujævnt lys, som gør det sværere at se. Og når én pære springer, følger den anden som regel lige efter.

Sikkerhed starter med godt udsyn på vejen, så skift altid pærer parvis, for det er mere sikkert at køre med to nye pærer frem for én.

Automester Taend For Baglygterne

Tænd for baglygterne

Mange glemmer at tænde baglygterne, når sigtbarheden nedsættes i for eksempel tåge og kraftigt regnvejr. Det går ud over trafiksikkerheden og kan koste en bøde på 1.000 kr. 

Selvom bilen er udstyret med en lyssensor, betyder det ikke altid, at systemet automatisk tænder for lyset ved nedsat sigtbarhed. Derfor skal føreren selv være opmærksom på kraftig regn, tåge og sne. 

I mange biler er det muligt at få omkodet bilens obligatoriske kørelys, så baglygterne altid er tændt. Kontakt din AutoMester og hør om muligheden for din bil.

Trustpilot