Gør hverdagen lettere med et serviceabonnement til din bil

Det er enkelt og bekvemt med abonnementer på f.eks. Netflix, Spotify, Nemlig.com samt brille-, fitness-abonnementer osv. Fordelen er, at du betaler et mindre fast beløb hver måned og ikke har nogle uforudsete udgifter, hvilket giver dig fuldt overblik og ro i din økonomi.

En serviceaftale eller service- og reparationsaftale på din bil fungerer som et almindeligt abonnement, hvor du får udgifterne fordelt pr. måned ud over året og ikke mærker dem så meget.

Det er enkelt og bekvemt.

SE AFTALERNE

Gør alt lidt lettere med en AutoMester ServiceAftale

Vores AutoMester ServiceAftale til din bil fungerer som et almindeligt abonnement, hvor du får udgifterne fordelt pr. måned ud over året og ikke mærker dem så meget. Bilen bliver serviceret efter fabrikkens forskrifter, hvorved du beholder fabriksgarantien.

En stor fordel ved den faste aftale er, at din bil altid bliver serviceret på det samme værksted. Det sikrer, at du får optimal sparring og anbefalinger om eventuelle nødvendige reparationer eller udskiftninger af reservedele. Derfor er en serviceaftale også god service.

SE AFTALEN

Alt er klaret med en service- og reparationsaftale

Service- og reparationsaftalen er skabt til dig, der ønsker 100% tryghed i forhold til din bil. Aftalen sikrer, at bilens faste serviceintervaller bliver overholdt, så den bevarer fabriksgarantien. Med aftalen bliver alle udskiftninger af reservedele og reparationer udført løbende, så snart de er nødvendige og på et fast værksted, der kender din bil.

Fordi aftalen fungerer som et almindeligt abonnement, er alle udgifterne til service og reparationer fordelt, så du undgår store og uventede regninger. Du kan trygt slippe alle bekymringerne om din bil, for alt er klaret med en service- og reparationsaftale.

SE AFTALEN

AutoMester ServiceAftale

Få udgifterne til serviceeftersyn fordelt pr. måned ud over året.


INDHOLD

- Serviceeftersyn efter fabriksforskrifter

- Sprinklervæske mellem serviceeftersyn

- Olieskift med olie til specifik bilmodel

- Udskiftning af viskerblade og pærer*


Kontakt AutoMesters afdeling for serviceaftaler på mail serviceaftale@automester.dk eller tlf. 6341 6390 - så finder vi den bedste løsning til dig og din bil.* Udskiftningen er indeholdt i serviceaftalen. Reservedelene betales separat.

Service- og reparationsaftale

Slip for alle bekymringerne om din bil, for alt er klaret med en service- og reparationsaftale.


INDHOLD

- Serviceeftersyn efter fabriksforskrifter 
- Driftsbevarende reparationer på bilen både mekanisk og elektronisk* 
- Slitagereparationer på bremser, kobling, aksler, udstødning, pærer, viskerblade m.v. 
- Uforudsete reparationer på motor, gearkasse, differentiale, computere, katalysator m.v.


Kontakt dit lokale AutoMester værksted og få en pris på en AutoMester service- og reparationsaftale til din bil.


KONTAKT VÆRKSTED


* For el-, hybrid- og plugin hybrid biler er følgende højvoltskomponenter ikke indbefattet: Batteri, inverter, konverter, højvoltslader.