Frit værkstedsvalg ved forsikringsskader

Ofte er det forsikringsselskabet, der betaler, når bilen har fået en skade, men uanset hvilket forsikringsselskab du bruger, kan du selv vælge det værksted, der skal reparere skaden.

AutoMester samarbejder med alle forsikringsselskaber og vi kan hjælpe med at udfylde skadesanmeldelsen og sørger selvfølgelig for at reparere skaden, så du bevarer fabriksgarantien på bilen. Og ved forsikringsskader får du endda en gratis lånebil (ekskl. forsikring og forbrug), mens din egen bil er på værksted.

FIND DIN LOKALE AUTOMESTER HER

Se vores film om forsikringsskader

I filmen viser vi hvordan vi kan hjælpe dig, hvis bilen får en forsikringsskade. Vi hjælper med alt fra stenslag i forruden til større reparationer uanset bilmodel og årgang.

Sådan hjælper vi dig

Har du fået en skade på bilen, skal du hurtigst muligt anmelde den til dit forsikringsselskab. Dit lokale AutoMester værksted hjælper dig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen.

Værkstedet takserer skaden og får det godkendt hos dit forsikringsselskab. De sørger for at reparere bilen hurtigst muligt og stiller gratis lånebil til rådighed, så du bevarer din mobilitet, mens bilen er på værkstedet.