AutoMester NedbrudsForsikring

Få ro i maven – tegn en AutoMester NedbrudsForsikring.

Alle biler skal fra tid til anden til service eller reparation. En bilreparation kommer oftest ubelejligt, men heldigvis kan du, ved at tegne en AutoMester NedbrudsForsikring, sikre dig mod uforudsete værkstedsregninger – og dermed sparer du penge på reparation af bilen.

Dækningsoversigt og priser

 

Hvad er AutoMester NedbrudsForsikring?

I samarbejde med Topdanmark har AutoMester udviklet en forsikring, der både er billig og har en omfattende dækning og gør dit liv som bilist en hel del nemmere.

NedbrudsForsikringen dækker op til 10.000 kroner inkl. moms pr. nedbrud uanset antallet af nedbrud i dækningsperioden.

Den gælder i hele EU og Skandinavien
NedbrudsForsikringen kan både tegnes til privat- og erhvervskøretøjer og gælder alle bilmærker. For at kunne tegne en af vores NedbrudsForsikringstyper, må bilen på indtegningstidspunktet, ikke være over 10 år, ikke have kørt mere end 175.000 km eller have en totalvægt på mere end 3500 kg. Inden du kan tegne en NedbrudsForsikring, skal din bil til serviceeftersyn eller gennemgang ved en AutoMester.

Skal du gøre brug af din NedbrudsForsikring, skal reparationen foretages på et AutoMester værksted. Her oplyser du, at du har tegnet en NedbrudsForsikring, så tager vi os af resten.

Sker nedbruddet i udlandet, vælger man selv værksted og lægger pengene ud for udgiften. Ved hjemkomst henvender man sig til sin AutoMester, som ansøger for godkendelse af skaden og evt. refundering af beløbet.

Alle serviceeftersyn, som udføres på bilen i dækningsperioden, skal laves efter fabrikkens forskrifter på et AutoMester værksted, for at opretholde dækning.

Vi tjekker din bil, før vi forsikrer den!

Inden du kan tegne en NedbrudsForsikring, skal din bil til serviceeftersyn eller gennemgang hos din lokale AutoMester. Er uheldet ude og skal vi betale din værkstedsregning kræver det blot, at dine rettidige servicereeftersyn er foretaget af AutoMester.

Bestil en gennemgang af din bil og køb din AutoMester NedbrudForsikring hos din lokale AutoMester – og lad os betale hele, eller dele af, din næste værkstedsregning.

SE FORSIKRINGSBETINGELSERNE (PDF)