Bevar fabriksgarantien

Friheden til selv at vælge værksted

Du har, i henhold til gældende EU-regel* mulighed for at få din bil serviceret på et AutoMester værksted i garantiperioden og samtidig beholde fabriksgarantien. Hos AutoMester servicerer og reparerer vi bilen efter bilfabrikkernes forskrifter og anvender reservedele af tilsvarende kvalitet som bilen er leveret med fra fabrikken og opfylder dermed kravene jf. EU-reglementet.

* Ophævelse af EU Gruppefritagelsesforordningen.

FIND DIN LOKALE AUTOMESTER HER

 

Reservedele og biltekniske data

På alle AutoMester værkstederne bruger vi reservedele, der er af tilsvarende kvalitet, som din bil er "født" med. Derudover får du 3 års garanti på nye reservedele. Alle AutoMester værksteder har desuden adgang til biltekniske data, så du er sikret at din bil bliver serviceret fuldstændig, som bilfabrikkerne kræver for, at fabriksgarantien kan opretholdes.  

 

Dokumentation for udført arbejde

For at bevare fabriksgarantien skal du kunne dokumentere, at du har overholdt de pligtige serviceeftersyn. Hos AutoMester sørger vi for at stemple dit servicehæfte samt at du får udleveret et serviceskema, som bekræfter, at serviceeftersynet er udført ifølge fabrikkens forskrifter samt en udspecificeret faktura.

Læs også Forbrugerombudsmandens afgørelse i den såkaldte Nissan sag.

LÆS OM AFGØRELSEN