Klub for unge lærlinge i autobranchen

Young Mechanics CLUB er en eksklusiv klub for AutoMesters lærlinge.

Lærlingene får tilbudt spændende events og en lukket Facebook-gruppe med information, konkurrencer og ikke mindst mulighed for dialog med hinanden.

Initiativet er taget for at gøre det mere attraktivt at uddanne sig i autobranchen.

Events

Faglige events bliver en tilbagevendende begivenhed i Young Mechanics CLUB, hvor lærlingene kommer til at møde spændende mennesker fra bilverdenen, får faglig inspiration og mulighed for at opbygge et stort netværk, der kan følge dem i deres videre karriere.

Se filmen fra det seneste event, som blev afholdt i maj 2021, hvor 60 unge lærlinge deltog i Young Mechanics CLUB eventet, der var fordelt over 3 dage.

Event-dagen bød på faglig viden om autobranchen, performancekørsel i el-biler og gokart Grand Prix. Dagen blev afsluttet med rundvisning ved FTZ, der er Danmarks største leverandør af reservedele til autobranchen samt foredrag med tidligere racerkører John Nielsen.

Facebook-gruppe

I den lukkede Facebook-gruppe kan lærlingene netværke videre og holde kontakten til de kolleger og måske endda nye venner, de får ved at mødes til klubbens events. Desuden vil vi fra hovedkontoret løbende udsende nyheder, konkurrencer og meget mere i gruppen.