AutoMesters garantier

På alle AutoMesters værksteder servicerer og reparerer vi bilen efter bilfabrikkernes forskrifter og anvender reservedele af tilsvarende kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken.

Læs herunder om hvorfor du bevarer bilens fabriksgaranti i garantiperioden og at vi giver 3 års garanti på alle nye reservedele. 

 

Bevar bilens fabriksgaranti

Hos AutoMester kan du aflevere din nye bil til service og samtidig beholde fabriksgarantien. Alle vores værksteder er certificerede og servicerer bilen efter bilfabrikkernes forskrifter. Vi opfylder alle krav – og du bevarer fabriksgarantien.

LÆS MERE

3 års garanti på alle nye reservedele

På alle AutoMester værkstederne bruger vi reservedele, der er af tilsvarende kvalitet, som din bil er "født" med og vi giver dig 3 års garanti på alle nye reservedele.

LÆS OM GARANTIBESTEMELSERNE HER (PDF)

3 års udvidet garanti på dæk

AutoMester tilbyder en unik udvidet 3 års garanti på Bridgestone dæk. Garantien dækker fabriksfejl. Derudover er du sikret, hvis dækket punkterer. Kan hullet ikke lappes, erstatter vi dækket med et nyt.

Som AutoMester fordelskunde får du også 3 års udvidet garanti på dækmærkerne Continental, Firestone, Michelin og Pirelli.

LÆS MERE

Dokumentation for udført arbejde og biltekniske data

AutoMester dokumenterer selvfølgelig de udførte serviceeftersyn. Vi har adgang til bilteknisk data, vi stempler bilens servicehæfte og du får udleveret et serviceskema som bekræfter, at serviceeftersynet er udført ifølge fabrikkens forskrifter samt en udspecificeret faktura.

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk