For værksteder

Login til Medlemssiden

Vil du vide mere om at være AutoMester værksted?

Bliv AutoMester
Bridgestone Top Banner

AutoMester E+ og Bridgestone

Dækleverandør med fokus på bæredygtighed

Når du vælger dæk fra Bridgestone, vælger du en dækproducent, der har indtænkt CO2-aftryk, genanvendelse og brug af ressourcer i deres produktion af dæk. Her på siden kan du blive klogere på Bridgestones arbejde med at indtænke bæredygtighed i deres produktion. 

Vi giver dig her et par facts om Bridgestones dæk:

  1. Dæk fra Bridgestone består pt. af 37 % genanvendte materialer.
  2. Bridgestone udvinder gummi til dæk fra guayule-buske i stedet for gummitræer, hvilket er CO2-besparende.
  3. De udvinder også silica fra risskaller i stedet for kvarts, som også er en CO2-besparende faktor.
  4. Gennem deres nye teknologi ENLITEN sparer Bridgestone op til 2 kilo materialer pr. dæk.
  5. Bridgestone har produktion flere steder i Europa for at spare på transporten fra Østen. 
  6. Bridgestone udvikler deres dæk virtuelt, hvor de ved hjælp af computersimuleringer kan se, hvordan og hvor meget dækket bliver slidt. De kan skære kraftigt ned på antallet af fysiske prototyper og til gengæld lave 50 virtuelle prototyper og teste på dem. Det sparer både ressourcer og CO2.

Gummiudvinding fra Guayule-planten

I denne video kan du få et indblik i Guayule-planten som Bridgestone anvender til gummiudvinding.

Dæk til elbiler

Christian Jensen der er tekniker hos Bridgestone fortæller i denne korte video om, hvad man skal være opmærksom på i forhold til dæk til sin elbil. 

Am Og Bridgestone

Spørg din AutoMester E+ mekaniker

Næste gang du står og skal bruge nye vinter-, sommer- eller helårsdæk til din bil, så spørg din AutoMester E+ mekaniker efter dæk fra Bridgestone, hvis du gerne vil tage et aktivt valg og anvende en dækleverandør, der har fokus på bæredygtighed i produktionen af deres dæk.

Sikkerhed og god performance

Udover at Bridgestone arbejder på at reducere deres CO2-aftryk og minimere deres ressourcespild, så ligger de også helt i top, når der kommer til sikkerhed og performance. Bridgestone udmærker sig særligt på våd vej, som er en stor bekymring for mange bilister.

Gennem årene er flere af deres dæk blevet kåret til ”bedst i test”, hvor de bl.a. vurderer på vejgreb, bremselængde og risiko for akvaplaning.

3 års udvidet garanti på Bridgestone-dæk

AutoMester tilbyder også en unik udvidet 3 års garanti på Bridgestone dæk. Udover fabriksfejl er du sikret hjælp, hvis dækket punkterer ved påkørsel af kantsten, huller i vejen, revner i dækket pga. glasskår, søm m.m. Kan hullet ikke lappes, erstatter vi dækket med et nyt. Du betaler kun for montering. 

Læs mere om vores dækgaranti
Dækgaranti Bridgestone Fri Grå 500X250
Trustpilot