For værksteder

Login til Medlemssiden

Vil du vide mere om at være AutoMester værksted?

Bliv AutoMester

Bevar kontrollen efter en punktering

Bevar Kontrollen TV

Bevar kontrollen efter en punktering

Forestil dig, hvordan det vil være at køre, når dæktryksindikatoren på instrumentbrættet pludselig begynder at lyse. Kort forinden ramte du et søm, og nu mister dit dæk tryk.

Bridgestone DriveGuard dæk er udviklet specielt til at kunne klare en punktering og holde dig kørende. Dækkets støttende og robuste forstærkede dæksider er med til at sikre din mobilitet og understøtter hele bilens vægt.

I modsætning til konventionelle dæk kan du opretholde kontrollen over bilen med Bridgestone DriveGuard dæk. Du kan fortsætte med at køre sikkert 80 km med op til 80 km/t, indtil du når din destination eller et sikkert sted, hvor du kan skifte dækket.

Kontakt din lokale AutoMester og hør mere om Bridgestone DriveGuard dæk til din bil. 

Bridgestones innovative DriveGuard teknologi er udviklet til personbiler, SUV’ere og mindre varevogne og findes i størrelse 185/60R15 til 245/45R18 og dækker dermed de fleste bilstørrelser - dog ikke mikrobiler.

Driveguard TH

Kør sikkert 80 km med op til 80 km/t

Bridgestones innovative DriveGuard teknologi er udviklet til alle personbiler, SUV’ere og mindre varevogne og giver dig mulighed for at bevare kontrollen efter en punktering og fortsætte med at køre sikkert 80 km med op til 80 km/t.

Rent teknisk er dækket forstærket i siderne og bygget op med en særlig gummiblanding og design, der omfordeler varme og friktion efter en punktering. Det betyder, at du kan køre sikkert, indtil du når din destination eller et sikkert sted, hvor du kan få dækket skiftet.

Ro I Sindet TV

Ro i sindet

Det kan farligt at køre på vejen eller motorvejen og pludselig miste al lufttryk. Du er nødt til at bringe bilen til standsning, og der kan efterfølgende opstå en farlig situation, når du skifter hjulet i vejsiden. 

Bridgestone DriveGuard dæk er derfor den ideelle ledsager i stort set alle situationer på vejen og beskytter dig, så du kan fortsætte din rejse med ro i sindet uden at miste tid.

Trustpilot