Reklamationsret
og garanti på bil

Som kunde hos AutoMester er du selvfølgelig altid, som minimum, sikret med købelovens 24 måneders reklamationsret.

Da købelovens bestemmelser ikke altid er til kundens fordel, har AutoMester i samarbejde med Topdanmark, lavet en forsikring mod uforudsete reparationer og nedbrud. Vi kalder den AutoMester NedbrudsForsikring. Den sikrer dig, som kunde, økonomisk mod en lang række mekaniske og elektriske svigt på bilen, såfremt uheldet skulle være ude.

 

LÆS MERE OM NEDBRUDSFORSIKRING

Bevar bilens fabriksgaranti

Hos AutoMester kan du aflevere din nye bil til service og samtidig beholde fabriksgarantien. Alle vores værksteder er certificerede og servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikkernes forskrifter. Vi opfylder alle krav – og du bevarer fabriksgarantien.

LÆS MERE

3 års garanti på alle nye reservedele

På alle AutoMester værkstederne bruger vi reservedele, der er af tilsvarende kvalitet, som din bil er "født" med og vi giver dig 3 års garanti på alle nye reservedele.

LÆS OM GARANTIBESTEMELSERNE HER (PDF)

Dokumentation for udført arbejde og biltekniske data

AutoMester dokumenterer selvfølgelig de udførte serviceeftersyn. Vi har adgang til bilteknisk data, vi stempler bilens servicehæfte og du får udleveret et serviceskema som bekræfter, at serviceeftersynet er udført ifølge fabrikkens forskrifter samt en udspecificeret faktura.