JUBILÆUMS
KONKURRENCE

VIND EN KIA PICANTO
HVERT KVARTAL

Deltag i vores 25 års jubilæumskonkurrence og vind præmier for mere end 650.000 kr.

 

DELTAG I KONKURRENCEN

Kræver du er tilmeldt vores FordelsKlub.
Opret dig gratis herunder.

 

 

Du kan også oprette dig som Fordelskunde og deltage ved at sende en SMS med teksten AUTO til 1220 - det koster kun alm. trafiktakst.

 

 

Sådan deltager du:

  1. Du skal være tilmeldt vores gratis FordelsKlub for at kunne deltage. Hvis du ikke allerede er medlem kan du oprette dig her eller via vores FordelsKlub app. Har du allerede FordelsKlub app'en, skal den opdateres i App Store eller Google Play for at aktivere konkurrencen.
  2. Hver måned kan du svare på et nyt spørgsmål. Svarer du rigtigt, deltager du i konkurrencen om månedens præmier, men du optjener samtidig også et lod og deltager i konkurrencen om de fire hovedpræmier, der udtrækkes hvert kvartal. Jo flere lodder - jo større chance for at vinde en bil
  3. Det er en god idé at sige "ja tak" til modtagelse af vores nyhedsbrev, når du tilmelder dig som Fordelskunde. På den måde bliver du hele tiden opdateret både om konkurrencen, men får også samtidig tilbud og sæsonrelevante råd direkte i din indbakke.

 

Med vores gratis FordelsKlub vinder du. Uanset hvad.

For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig AutoMesters Fordelsklub. Men bare rolig, det er helt gratis og uforpligtende, og uanset om du er heldig at vinde eller ej, optjener du ALTID 5% bonus af din værkstedsregning. Du får også gode tilbud, nyheder, tips og tricks til din bil - altid lige ved hånden.

TILMELD DIG HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se vores vores film om konkurrencen

Jubilæumskonkurrencevindere

Se hver måneds vindere.

SE VINDERE

PRÆMIEOVERSIGT

Mange fede præmier hver måned