Tivoli København

Køb entré og turpas til særpris

Mærk suset i Rutschebanen - en af Tivolis mest populære forlystelser, nyd udsigten fra Ballongyngen eller sæt gang i lattermusklerne med Rasmus Klump.

Som medlem af AutoMester FordelsKlub kan du få særpris på entré og turpas. Særprisen gives kun i udvalgte perioder, så hold øje med siden her eller i nyhedsmailen til FordelsKunder.

Jul i Tivoli

Jul i Tivoli åbnede med julelys og julemagi den 16. november og i år strækker sæsonen sig helt frem til den 5. januar. 

Traditionen tro er Tivoli forvandlet til et sandt juleeventyr, når de byder indenfor til Jul i Tivoli. Tag på en magisk togrejse fra juleudsmykkede Hjulkøbing stationsbygning på Plænen, der emmer af hyggelig julestemning med lækkerier og julemad for enhver smag. 

Tivoli tilbyder AutoMesters FordelsKunder en særpris på entré/Turpas eller Tivolikort i perioden 20.11.-2.12. - som også kan bruges senere på året.

I Tivoli er der noget for enhver smag

De mange forlystelser er tilpasset børn i alle aldre og der er garanti for fart, spænding og leg for hele familien. 

Syng med på musikken til Fredagsrock, nyd tonerne til Sommerklassisk eller gå en tur omgivet af nogle af Danmarks smukkeste stauder, blomster og buske. Lad dig inspirere af eksotisk arkitektur, historiske bygninger og humørspredende hvin.
Tag også en romantisk aftentur blandt tusindvis af funklende lamper i en eventyrlig atmosfære, der er helt unik.

Sådan får du særprisen

Log ind på Min Side og klik på knappen "Køb entré og turpas til særpris". Bemærk at særprisen kun gives i udvalgte perioder, så hold øje med siden her eller i nyhedsmailen til FordelsKunder.

MIN SIDE

Kræver login som FordelsKunde. Opret dig gratis som FordelsKunde her.