Få 55 dages gratis brug af e-bøger og lydbøger

Nextory er en abonnementstjeneste med ubegrænset adgang til både e-bøger og lydbøger. 

Som AutoMester fordelskunde får du 55 dages gratis brug ved oprettelse (mod normalt 30 dage). Der er ingen binding og fri afmeldelse, hvis du ikke har lyst til at fortsætte herefter. 

Log på Min Side og brug linket til at få adgang Nextory med 55 dages gratis brug.

MIN SIDE

Bliv fordelskunde: Klik her

Om Nextory

Hos Nextory finder du over 150.000 forskellige titler. Er du for eksempel til spændende krimier, men får måske ikke altid lige købt bøger og læst dem? Jamen så er Nextory det helt rette for dig. Her kan du nemlig i stedet vælge én af de mange bøger og sætte på, mens du kører på arbejde eller pendler. 

På denne måde kan du udnytte din tid meget mere og få noget mere ud af hverdagens forskellige aktiviteter såsom at handle eller lave mad eventuelt.

Du kan vælge at lytte eller læse alle deres bøger direkte i deres iOS eller Android-app, som du kan downloade til alle enheder. Så uanset om du vil bruge din tablet til at læse e-bøger eller din smartphone til at lytte på farten, så er dette nemt.

Nextory stammer fra Sverige tilbage i 2015, hvor de lancerede sig. Siden hen er de vokset en hel del og vil uden tvivl også blive en stor del af mange danskeres hverdag over de kommende år.