Rabat til LEGOLAND i Billund

Som FordelsKunde får du igen i år rabat på entrébilletter til LEGOLAND®. Du sparer 100 kr. pr. billet ved at bestille din billet gennem AutoMesters FordelsKlub.

Myndighederne har givet grønt lys til at åbne LEGOLAND, og derfor er vi helt vildt glade for at kunne fortælle, at LEGOLAND åbner den 8. juni tom. d. 1. november 2020.
Find aktuelle åbningsdage og -tider på legoland.dk/planlag-besoget/abningstider

Det skal være en tryg og sikker oplevelse for både gæster og medarbejdere at komme i LEGOLAND. Derfor er der en række tiltag, som skal sikre os alle sammen bedst muligt mod coronasmitte. Læs mere på legoland.dk

Sådan opnår du rabatten

Log ind på Min Side og klik på linket KØB BILLETTER.

MIN SIDE

Der er direkte link til tilbuddene, hvor du automatisk får rabatten, når du er logget ind.

The LEGO® MOVIE™ World åbner først i 2021

Åbningen af The LEGO® MOVIE™ World er udskudt til 2021. Desværre har coronakrisen betydet, at vores udenlandske leverandører ikke nåede at færdiggøre forlystelserne. Vi ved ikke, hvornår det bliver muligt for dem, og med det arbejde, der resterer, og de efterfølgende sikkerhedsgodkendelser og træning, der skal til, så er det ikke realistisk, at vi kan åbne området i år.
Vi ved, at I havde glædet jer lige så meget som os, og vi beklager meget, at I må vente lidt endnu med vores store nyhed. Vi lover, at det hele er færdigt til 2021, og vi lover også, at det bestemt er værd at vente på.