Spar 23% på en dagsbillet

Som AutoMester FordelsKunde sparer du 23% på en dagsbillet til LEGOLAND Billund. Kom indenfor i en eventyrverden i LEGOLAND®: Oplev årets nyhed, Battle of The Brick - et storslået riddershow med levende heste og modige riddere, der har brug for jeres hjælp, så de kan vinde det eftertragtede LEGO® trofæ. Ingen ved, hvordan turneringen ender…


Sådan får du rabatten
Log ind på din FordelsKundeside Min Side og klik på knappen "LEGOLAND Billund billetsalg".

LOG IND PÅ MIN SIDE

Kræver oprettelse som FordelsKunde. Opret dig gratis som FordelsKunde her.

September Shows

Er I klar til at opleve børnefavoritterne fra fjernsynet, når vi åbner Eventområdet for September Shows fire lørdage i september?

Hr. Skæg og Motor Mille vender tilbage til LEGOLAND igen i 2019, men som noget nyt har vi inviteret Ramajetterne og den kageglade Rosa fra Rouladegade. De glæder sig alle til at indtage scenen og give jer sensommerens bedste shows.

Så tag familien under armen og kom ud og syng og dans – vi glæder os til at se jer!

Held & lykke.

Få den ultimative LEGOLAND oplevelse

Riddere, troldmænd og prinsesser får den ultimative LEGOLAND oplevelse, når I overnatter på det helt nye Castle Hotel - et ægte slot med eventyrlige temaværelser. I får oplevelser for alle sanser, høje grin og kuldegysende spænding, mens den uheldige betjent forsøger at fange forbryderen i den helt nye LEGO City 4D-film. Selvfølgelig kan I få sæsonens største grinetur i rutsjebanerne (pssst: Har I prøvet ”Flying Eagle”?), mærke suget i maven - og de våde bukser – i LEGO Canoe, slås med ninjaerne i LEGO NINJAGO® The Ride eller se det hele lidt fra oven i LEGOTOP®. Der er garanti for rundtosserier i Kålormen og for kuldegysninger i Ghost – The Haunted House. En perfekt dag i LEGOLAND slutter med en hyggetur i Miniland. Lad eventyret begynde!