15% rabat på billetter til Knuthenborg Safaripark

Som FordelsKunde får du rabat på entrébilletter til Knuthenborg Safaripark. Du sparer 15% pr. billet ved at købe din billet gennem AutoMesters FordelsKlub.

Bemærk: Knuthenborg Safaripark har kun åbnet op for bilgennemkørsel pga. Corona-situationen. Se mere om Knuthenborg Safaripark og de aktuelle åbningsdage og -tider her www.knuthenborg.dk

Rabatten kan kun opnås ved at vise sit FordelsKort ved indgangen via FordelsKlub app'en, Min Side eller en printet version.

LOGIN PÅ MIN SIDE

Det får du i Knuthenborg Safaripark

NYHED 2020: Knuthenborg Safaripark får i år fire elefanter i Europas største elefantanlæg. Det bliver med garanti en oplevelse ud over det sædvanlige at se de fire majestætiske dyr gå rundt på Elefantsletten, plaske i vandhullet, spise ved træerne eller måske lege i sandhullet.

Ellers byder en familiedag i Knuthenborg på en tur mere end 66 millioner år tilbage i tiden, når I vandrer gennem Dinosaurskoven og støder på livagtige og brølende dinosaurer som triceratops og t-rex! Her møder I også deres nulevende slægtninge, emuerne, og kan se ægte fossiler og store skeletter!

Oplev tigre, næsehorn, zebraer og mere end 1000 andre vilde dyr på jeres rejse gennem Afrika, Asien, Australien og tre andre kontinenter i Nordeuropas største safaripark. På jeres safariekspedition møder I omkring 70 dyrearter. Nogle dyr kan I komme helt tæt på, mens de farlige og vilde dyr opleves i tryghed fra bilen.

Danmarks største vand- og naturlegeplads 

I Danmarks største vand- og naturlegeplads Limpopoland kan I kan svinge jer rundt på en rigtig abetur på Danmarks største og vildeste vand- og naturlegeplads! Her kan I suse ned ad Europas stejleste vandrutsjebane Congo Splash, der byder på sus og vandsprøjt, mens rutsjebanen Kampala Express tager jer ombord på en sjov togtur for hele familien Det er også i Limpopoland I kan fylde maverne med landsdelens bedste burgere og et par sprøde churros.