4 ugers gratis prøveperiode

Som AutoMester fordelskunde får du 4 ugers gratis prøveperiode ved C More (normalt 14 dage).

Med C More kan du se film og serier, når du vil. De har de nyeste film, serier og børnefilm og hvert år er der premiere på over 300 nye internationale og danske film.

Log på Min Side og brug linket til at få adgang C More med 4 ugers gratis prøveperiode.

MIN SIDE

Bliv fordelskunde: Klik her

Om C More

C More er én af de mest populære streamingtjenester i Danmark. Deres indhold er meget varieret og rammer utrolig bredt. 

or børnene er der et hav af populære børnefilm og -serier, så der altid er god underholdning til de mindste. Der er animations- og tegnefilm i lange baner, så der er noget at sætte på uanset hvornår, der er behov for det. Desuden bliver indholdet ofte opdateret, så selvom de skulle få set en masse, er der noget nyt indhold på vej.

Til de voksne er der ligeledes et enormt stort udvalg. C More er særligt stærke inden for krimi- og dramaserier, så hvis du skal finde en god serie at følge med i, så kan du nemt finde noget her. Hvis du hellere vil se en god film sammen, så er der også mange at vælge i blandt. Browse igennem blandt andet danske, svenske og amerikanske titler inden for stort set alle genre.

I kommer ikke til at gå ned på underholdning, hvis I giver C More et skud. Du kan downloade deres app til både tablet eller smartphone. Her kan du også downloade indhold og tage det med på farten, hvis du skal ud og køre langt.