For værksteder

Login til Medlemssiden

Vil du vide mere om at være AutoMester værksted?

Bliv AutoMester

Kør videre med et punkteret dæk

- og kør 80 km med op til 80 km/t

Del på

Bridgestone Driveguard Automester Blog

På vejene lurer farerne i vejsiden og midt på motorvejen. Det er punkteringer, der venter på at stoppe dig og skabe problemer.

Punkteringer kan ske når som helst og på mange måder, og det er her Bridgestone DriveGuard dæk er der heldigvis ingen grund til at blive stresset.

Bridgestones innovative DriveGuard teknologi er udviklet til personbiler og findes i størrelse 185/60R15 til 245/45R18 og dækker dermed de fleste bilstørrelser - dog ikke mikrobiler. DriveGuard giver dig mulighed for at bevare kontrollen efter en punktering og fortsætte med at køre sikkert 80 km med op til 80 km/t, indtil det er sikkert enten at reparere eller skifte dækket. Desuden opnår DriveGuard den højeste bedømmelse for vejgreb i våde forhold med en kort bremselængde.

 

Bridgestone DriveGuard er den ideelle ledsager i stort set alle vejsituationer og beskytter dig, så du kan fortsætte din rejse med ro i sindet uden at miste tid.

Forestil dig, hvordan det vil være at køre, når dæktryksindikatoren på instrumentbrættet pludselig begynder at lyse. Kort forinden ramte du et søm, og nu mister dit dæk tryk.

Bridgestone DriveGuard dæk er specielt udviklet til at kunne håndtere en punktering og holde dig kørende. Deres støttende og robuste forstærkede dæksider er med til at sikre din mobilitet og understøtter hele bilens vægt.

Takket være et patenteret højteknologisk kølefinne-design omfordeler Bridgestone DriveGuard dækket varme og friktion efter en punktering, så du kan fortsætte med at køre op til 80 km, selv efter et fuldstændigt tab af lufttryk.

I modsætning til konventionelle dæk kan du opretholde kontrollen over bilen med Bridgestone DriveGuard. Du kan fortsætte med at køre sikkert 80 km med op til 80 km/t, indtil du når din destination eller et sikkert sted, hvor du kan skifte dækket.

I den kolde vintertid, skal du ligeledes være ekstra opmærksom på reglerne for vinterdæk.
Vi giver dig her masser af gode råd om vinterdæk.

 

DÆKTRYKOVERVÅGNINGSSYSTEM (TYRE PRESSURE MONITORING SYSTEM, TPMS)

TPMS er en elektronisk funktion, der er udviklet til at overvåge lufttrykket i dækket. Systemet sender derefter et signal til en modtager i bilen. Hvis trykket falder til under et bestemt indstillet niveau, vil bilens indbyggede display advare føreren.

Flere tips og tricks

Trustpilot