Reklamationsret

Som kunde hos AutoMester er du selvfølgelig altid, som minimum, sikret med købelovens 24 måneders reklamationsret - og det uanset om der er tale om bilkøb eller reparation.

Da købelovens bestemmelser ikke altid er til kundens fordel, har AutoMester i samarbejde med Topdanmark, lavet en forsikring mod uforudsete nedbrud. Vi kalder den NedbrudsForsikring.

NedbrudsForsikring sikrer dig, som kunde, økonomisk mod en lang række mekaniske og elektriske svigt på bilen, såfremt uheldet skulle være ude. NedbrudsForsikringen er gældende for en 12 måneders periode, og kan forlænges hvert år, indtil bilen bliver 10 år eller har kørt 175.000 km. NedbrudsForsikringen fås fra kun kr. 1.590,- og kan tegnes på såvel personbiler som varevogne. 

Kig ind til din AutoMester og hør nærmere eller læs mere under afsnittet NedbrudsForsikring.Bevar fabriksgarantien

Friheden til selv at vælge værksted.
Du har, i henhold til gældende EU-regel* mulighed for at få din bil serviceret på et AutoMester værksted i garantiperioden og samtidig beholde fabriksgarantien. Hos AutoMester servicerer og reparerer vi bilen efter bilfabrikkernes forskrifter og anvender reservedele af tilsvarende kvalitet som bilen er leveret med fra fabrikken og opfylder dermed kravene jf. EU-reglementet.

Reservedele og biltekniske data.
På alle AutoMester værkstederne bruger vi reservedele, der er af tilsvarende kvalitet, som din bil er "født" med. Der ud over får du 3 års garanti på reservedelene. Alle AutoMester værksteder har desuden adgang til biltekniske data, så du er sikret at din bil bliver serviceret fuldstændig som bilfabrikkerne kræver for at fabriksgarantien kan opretholdes.  

Dokumentation for udført arbejde.
For at bevare fabriksgarantien skal du kunne dokumentere, at du har overholdt de pligtige serviceeftersyn. Hos AutoMester sørger vi for at stemple dit servicehæfte samt at du får udleveret et serviceskema som bekræfter, at serviceeftersynet er udført i følge fabrikkens forskrifter samt en udspecificeret faktura.

* Ophævelse af EU Gruppefritagelsesforordningen.

 

Læs også Forbrugerombudsmandens afgørelse i den såkaldte Nissan sag.

http://www.forbrugerombudsmanden.dk/?SC_itemid=85bdda8c-c3fe-4fff-8f51-9b8978f809da


3 års garanti på nye reservedele

Hos AutoMester får du 3 års garanti på nye reservedele.
Det vil sige 3 år med ekstra tryghed, når du får din bil serviceret eller repareret hos AutoMester.

Læs om garantibestemmelserne her.

Find nærmeste værkstedX

BedreKørendenr6.jpgI forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net